Telefonnummer-tracker i Canada

7 Førende telefonnummersporere i Canada [2024].

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Har du nogensinde modtaget et opkald fra et tilfældigt nummer, du ikke genkendte? Det kan have haft en separat landekode, hvilket betyder, at nogen ringede til dig fra udlandet. Hvis du ser et nummer med koden +1 foran, var det helt sikkert fra nogen i Canada, muligvis fra Quebec eller Ontario. Du kan endda indsnævre provinsen ved at genkende områdenummeret.

Så hvordan finder du ud af, hvem der har ringet til dig?

En af de nemmeste måder er at bruge en telefonnummersøger i Canada. Med disse kan du finde den nøjagtige placering af den, der ringer op. Uanset om de er i Toronto, Ottawa eller Montreal, vil du have oplysninger om mobilnummeret i Canada inden for få minutter. Denne guide vil vise dig syv af de bedste trackere til opgaven. Lad os komme i gang.

banner
Indholdsfortegnelse

Er det muligt at spore en persons placering ved hjælp af deres telefonnummer?

Hvis du bor uden for Canada, føler du måske, at det er umuligt at spore telefonnummer Canada, der sidder i dit hjem. Du vil dog blive overrasket over at vide, at der ikke er nogen begrænsning i at spore telefonnummer i Canada, uanset hvor du er. Her er nogle af de almindelige måder.

  • Indbyggede apps til deling af placering: Hvis det er placeringen af en bekendts telefon, kan du bruge de indbyggede placeringsdelingsapps. For iOS-brugere er det Find My iPhone. Android-brugere har også en version, der hedder Find My Device.
  • Omvendt adresseopslag: Du kan indtaste en persons nummer og finde deres adresse ved hjælp af onlinekataloger.
  • Apps fra tredjeparter: Disse er meget bedre muligheder end de ovennævnte. Disse apps fungerer fremragende til at give dig svaret på "Hvem ringer til mig fra dette nummer i Canada?"

Nu hvor vi har fastslået, at tredjepartsapps giver dig den bedste oplevelse med at spore en mobiltelefons placering efter nummer i Canada, så lad os begynde at se på anbefalingerne.

7 Bedste telefonnummer tracker Canada

Før vi går i gang med de egentlige anmeldelser, skal vi lige have et par ting på det rene. For at hjælpe dig med at vælge den bedste, vil vi fokusere på alle de standardfunktioner, som appene deler. Hovedfokus vil selvfølgelig være på lokationssporingsfunktionerne.

Vi har også samlet en liste over fordele og ulemper ved hver app, så du nemt kan vælge den rigtige app til at spore telefonnummeret i Canada.

Uden yderligere omsvøb, lad os komme i gang.

Detectico

detectico ca

Detectico er kendt som en af de bedste mobilnummer-trackere i Canada. Hovedårsagen er, at du ikke behøver en ekstra app for at bruge den.

Udover at være en telefon tracker Canada, tjekker den også, om dine oplysninger er blevet lækket online. Du kan få glæde af disse oplysninger til en "næsten gratis pris" på kun $1.19 dagligt.

FordeleUlemper
Fungerer med alle telefoner.Tilbyder ikke avancerede sporingsfunktioner til sociale medier.
Det er ikke nødvendigt at installere appen.Understøtter ikke anonym sporing.
Gode prismuligheder med 1-dags planer. 

Scannero.io

Scannero1

Scannero.io er en anden god mulighed for at tjekke telefonnummer i Canada. Med hensyn til funktioner ligner det Detectico på mange måder.

Forældre og brugere behøver ikke nogen ekstra app for at bruge denne Canada-telefonnummer-tracker. Du kan gøre alt fra webinterfacet, selv på din telefon. Det fungerer ved at sende en sms, ligesom Detectico.

Den almindelige version af Scannero.io koster $49,80 om måneden. Men du kan prøve den gratis i tre dage.

FordeleUlemper
Behøver ingen ekstra software.Ingen stealth-tilstand.
Fungerer med alle telefoner.Den sporer kun live-lokationen.
Alt, hvad du behøver for at bruge Scannero.io, er en e-mailadresse. 

Eyezy

eyezy phone-tracker

Eyezy er en god app til telefonsporing for forældre. Den sporer bestemt ikke telefonnummerets placering gratis i Canada. Men da du betaler for tjenesten, får du mange funktioner.

Hvis du har Eyezy på dit barns telefon, kan du spore deres placering i realtid, så længe de er forbundet til internettet. Eyezy leveres også med en mobilapp. Denne dedikerede platform gør det nemt at få adgang til alle sporingsfunktioner på et enkelt sted.

FordeleUlemper
Avancerede overvågningsfunktioner som f.eks. keylogger.Kræver installation af en tracker på den anden telefon.
Spor placeringer i realtid.Mobilappen har problemer med ydeevnen.
Understøttes af Android- og iOS-enheder. 

GeoFinder

GeoFinder

Hvis du er træt af konstant at betale for sporingstjenesten, kan du overveje at bruge GeoFinder. Det giver brugerne mulighed for at identificere telefonnummer Canada på samme måde som Detectico og Scannero.io.

Men det er ikke det mest karakteristiske. Du skal kun betale et engangsgebyr på $29.99 for at bruge denne service. Du vil modtage en 10-årig plan, som er mere end nok til 90+% af brugerne.

FordeleUlemper
Fungerer på alle enhederOpt-in service
Kan spore ubegrænsede telefoner i ti årIngen prøveversion
Kræver ikke en mobilapp 

Find My iPhone

Find My iPhone

iOS-brugere kan nemt spore deres enheder med Find My iPhone-funktionen. Når den er slået til, kan du lokalisere telefonnummeret i Canada og enheden, uden at det kræver en opt-in.

Det kommer som en gratis funktion til alle iPhones. Du kan bruge den til at konfigurere den til andre enheder, f.eks. et parret Apple Watch eller AirPods.

FordeleUlemper
Alle iPhones har det som standardAflader batteriet
Fjernlåser din stjålne telefonKan ikke spores med en Android-enhed
Kræver ikke nogen software 

Find My Device

Googles Find My Device

En lignende funktion på Android-enheder er tilgængelig via Find My Device. Hvis funktionen er aktiveret på Android-enheden, kan brugerne nemt spore dens placering ved hjælp af en webbrowser.

Den er gratis at bruge og indeholder også en fjernlåsnings- og sletningsfunktion. Hvis der er følsomme oplysninger på din telefon, som du gerne vil beskytte, kan den hjælpe dig med det.

FordeleUlemper
En gratis funktionTelefonen skal være forbundet til internettet
Find din telefon hvor som helstVirker ikke, hvis telefonen er slukket
Lås eller slet information på afstand 

Canada411

Canada411

Selvom dette teknisk set ikke er en mobilnummer tracker Canada, har den sine anvendelser. Du kan bruge den til at lave et omvendt opslag på en persons adresse.

Canada411 er en gratis telefonnummer tracker Canada. Men for at tjekke en persons placering med et telefonnummer, skal adressen være registreret på siden. Ellers fungerer det ikke.

FordeleUlemper
Gratis at brugeLeveres med en valgfri mobilapp
Slå nemt personer og virksomheder opKræver, at telefonnummer og adresse er til stede i databasen.
Søg efter personer ved navn 

Hvordan sporer man en mobiltelefons placering efter nummer i Canada ved hjælp af Detectico?

Her er et par enkle trin til, hvordan du sporer et telefonnummer i Canada ved hjælp af Detectico.

  1. Besøg den Detectico hjemmeside til sporing af telefonnumre og opret en ny konto med din e-mail.
  2. Indtast dine kredit-/betalingskortoplysninger.
  3. Godkend betalingen for dit abonnement.
  4. Begynd at søge efter personer ved hjælp af deres nummer, og send en tilpasset tekst.
  5. Når en bruger klikker på linket, kan du se deres live-placering.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er den bedste telefonnummer-tracker at bruge i Canada?

Der er forskellige muligheder for brugere i Canada. Du kan afprøve mulighederne fra vores anbefalinger. Vi kan dog stå inde for Detectico.

Hvordan ved jeg, hvem der ringer til mig fra dette nummer i Canada?

Ved hjælp af en mobiltelefon tracker Canada kan du indtaste telefonnummeret med +1 landekoden og sende en tekstbesked. Du kan også bruge et omvendt opslag til at finde identiteten på nummerets ejer.

Hvordan kan jeg spore det nuværende canadiske telefonnummers placering online?

Du skal have telefonejerens samtykke til at spore det canadiske nummer online. Ved hjælp af tjenester som Detectico kan du sende en sms med et link for at få dem til at dele live-placeringen.

Konklusion

Nu hvor du ved alt om de bedste telefonsporere, er der kun tilbage at vælge en. Sammenlign funktionerne og priserne på de forskellige tjenester for at finde den, der passer bedst til dine behov. Du kan være sikker på, at den effektivt vil beskytte dig mod ukendte opkaldere og give dig mulighed for at holde øje med dine kære.