Numlookup Vs Detectico

Numlookup vs Detectico: Det bedste alternativ til Numlookup

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Ifølge DataPortal er der 5,44 milliarder kroner unikke mobiltelefonbrugere i verden. Mange mennesker modtager hver dag uopfordrede opkald fra numre, de ikke kender, så de henvender sig til sider som Numlookup.com. Her fortæller vi dig om den og dens alternativer.

banner
Indholdsfortegnelse

NumLookup i et overblik

NumLookup er et omvendt telefonopslagsværktøj, der fungerer med ethvert amerikansk nummer. Det er en gratis tjeneste, der ikke kræver nogen form for registrering. Oplysningerne inkluderer navnet på ejeren, placeringen og operatøren.

NumLookup og hvordan det fungerer

NumLookup

Folk kan bruge NumLookup ved at gå ind på hjemmesiden og indtaste det amerikanske telefonnummer, de ønsker at slå op. Det er også muligt at søge efter numre i andre lande. Brugerne skal blot indtaste nummeret for at se en rapport om de oplysninger, der findes.

Hvad er de vigtigste funktioner?

Med NumLookup kan du indtaste et telefonnummer for at finde oplysninger om det pågældende nummer. De oplysninger, du får, afhænger af, hvad der er gemt om det, så det kan være, at der ikke er noget navn tilknyttet, hvilket ikke vil hjælpe dig. Men da tjenesten er helt gratis, behøver du ikke at spilde penge på at finde ud af det. Der er også mulighed for et månedligt abonnement.

NumLookup har også andre funktioner. Udover at slå detaljer om et nummer op, kan brugerne også søge efter personer, vende billeder og tjekke for plagiat. Det ser ud til, at dette websted forsøger at udfylde et par nichemarkedsbehov. Brugergrænsefladen på NumLookup er brugervenlig og ligetil. Du vil ikke finde det svært at komme rundt.

Hvem er brugerne af NumLookup?

NumLookup er velegnet til en række mennesker med forskellige behov. Det kan være, at du får et irriterende opkald fra det samme nummer, eller at du har mistet alle kontaktnavne og gerne vil vide, hvem hvert nummer tilhører.

Det bedste NumLookup-alternativ: Hvad kunne det være?

Selvom NumLookup tilbyder en gratis service, er det en god idé at se, om der er andre muligheder derude. Her er nogle af dem, vi har fundet i vores research.

Hvad er Detectico?

detectico-omvendt-nummer-opslag

Et af de bedste - hvis ikke det bedste - alternativ til NumLookup, vi har fundet, er Detectico. Denne app og hjemmeside giver brugerne mulighed for at tjekke telefonnumre for deres ejer, operatøroplysninger og GPS-placering. Siden er også moderne og frisk.

Hvordan Detectico kan hjælpe med et omvendt telefonnummeropslag

Detecicos tilgang til omvendt telefonopslag ligner NumLookup, men der er vigtige forskelle. Når du starter Detectico, vil du se en moderne brugerflade og en boks, hvor du kan indtaste det nummer, du ønsker at spore. Når du har indtastet det, skal du klikke på 'detect', så får du detaljer om det.

Det er også muligt at vælge at få telefonnummerets placering og nøjagtige koordinater i realtid ved at klikke på "get location". Dette er en betalingsfunktion, men den er værd at prøve, hvis du har brug for at spore nogen. Detectico sender en sms til telefonen med et link, man skal klikke på. Det sender dig så placeringen.

Sammenligning af funktioner i NumLookup vs. Detectico

Forskellen mellem de to apps er tydelig. NumLookup fortæller dig blot, hvem der har ringet. Omvendt fortæller Detectico dig flere oplysninger om nummeret, herunder hvor telefonen befinder sig i realtid. Det er nyttigt, hvis du f.eks. har brug for at vide, hvor en, du holder af, befinder sig.

  1. Brugeroplevelse

Både Numlookup og Detectico har anmeldelser på tredjepartswebsteder som Sitejabber og Trustpilot. Anmeldelserne for begge er ens og ret positive. Numlookup har flere anmeldelser og en højere gennemsnitlig bedømmelse på Trustpilot.

  1. Brugergrænseflade

Der er ingen tvivl om det: Numlookup er gammeldags i sit udseende og sine funktioner. Ja, den gør jobbet, men Detectico ser ud, som om den er designet i de senere år og overtrumfer andre sider med sin brugergrænseflade.

  1. Sammenligning af omvendt telefonnummeropslag

Begge sider er effektive til det, de gør med opslag af telefonnumre, og oplysningerne fra anmeldelserne ser ud til at vise, at de også begge er nøjagtige. Men den ekstra funktion med placeringen betyder, at Detectico er den bedre tjeneste.

Liste over de 5 bedste NumLookup-alternativer

Når man anmelder sider og apps som disse, er det værd at sammenligne alternativer. Her er 5 af de bedste alternativer til Numlookup for at se, hvad der findes derude. Vi dækker Detectico, USPhoneBook, Truecaller, XResolver og AnyWho. Her er, hvad vi fandt.

Detectico

Detectico_Location1

Detectico er efter vores mening det bedste alternativ til Numlookup derude. Ikke alene får du stadig alle de samme funktioner, men du får også ekstra funktioner som GPS-placering i realtid. Desuden er det bare en pænere side at se på og bruge; den føles moderne.

USPhoneBook

Usphonebook

USPhoneBook minder meget om NumLookup, idet den er 100% gratis og kan bruges til at finde ejeren af et telefonnummer. Brugerne skal blot indtaste det 10-cifrede telefonnummer, og så kan de finde ud af vigtige detaljer om nummeret, herunder yderligere kontaktoplysninger og personens navn og adresse.

Truecaller

Truecaller

Truecaller er en app til opkalds-ID og spam-blokering til mobiltelefonbrugere. Du kan downloade appen eller bruge hjemmesiden til at finde de oplysninger, du leder efter. Du kan endda finde oplysninger om numre, der er spam, så du kan blokere dem.

XResolver

XResolver er lidt anderledes, fordi den bruges til at finde ud af IP-adresserne og placeringen af spillere på Xbox Live. Det er nyttigt for folk, der bliver chikaneret, når de spiller spil på Xbox. Du kan endda blackliste personlige IP-adresser for at beskytte dit privatliv.

AnyWho

AnyWho er et websted, der giver brugerne mulighed for at finde personer, virksomheder og steder. Den indeholder et værktøj til omvendt telefonsøgning som NumLookup. Brugerne skal blot indtaste nummeret i søgefeltet, så finder de ud af, hvem det tilhører. Du kan måske også finde deres registrerede adresse.

Hvilken skal man vælge?

Af alle de apps, vi har udforsket og undersøgt, er Detectico sporing af telefonnumre dukker gang på gang op i toppen af listerne. Det skyldes, at den tilbyder noget unikt: muligheden for at finde ud af et telefonnummers placering i realtid. Ja, det er en ekstrafunktion, man skal betale for, men vi mener, at den har masser af fordele for brugerne.

Konklusion

Der er altså mange muligheder for at spore telefonnumre, og du kan bruge dem alle, indtil du finder den, du foretrækker. Personligt foretrak vi Detectico, fordi den gør det, du har brug for, på en enkel måde, men også har et moderne udtryk og er brugervenlig. GPS-placeringsfunktionen er også rar at have adgang til.