Spor iPhone uden iCloud

Sådan sporer du iPhone uden Icloud - 6 løsninger

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Selvom iCloud har været en lettelse for iPhone-brugere, er det ikke altid nyttigt at spore andre iPhones. Men hvad nu, hvis din iCloud er offline? Der kan være tilfælde, hvor du forlægger din iPhone, som er død. Du kan også have brug for at overvåge din iPhone uden iCloud, hvis dit barn er udenbys. Desuden vil du måske også finde din iPhone ved hjælp af en webbrowser eller en anden Apple-enhed. Så leder du efter måder at spore dine iPhones på uden at være afhængig af iCloud?

Bare rolig, for vi har seks effektive måder at fortælle dig det på Sådan finder du din iPhone uden iCloud! Vi har alt fra spydspids-apps til smarte hacks. Men hvilken metode er den bedste til dine behov? Læs videre for at finde ud af det.

Læs også: De 3 bedste måder at spore iPhones placering på via telefonnummer i 2024

Indholdsfortegnelse

Sådan sporer du hemmeligt en iPhone uden Icloud ved hjælp af Detectico:

Detectico

Ønsker du at forstå, hvordan man Find din iPhone ved hjælp af en anden iPhone? Så er du kommet til det rette sted, for det er muligt. Detectico, tidligere kendt som Localize, er en af de bedste muligheder for at spore en iPhone uden iCloud.

Den avancerede teknologi kan nøjagtigt spore enhedens placering og give opdateringer i realtid. Den fungerer også i baggrunden uden at skulle installeres, hvilket gør den til en diskret mulighed for dem, der gerne vil have en diskret og sikker løsning. Spor en persons iPhone uden iCloud. Så lad os se Sådan sporer du iPhone uden iCloud ved hjælp af Detectico.

Hvordan bruger man Detectico til at spore en iPhone?

At bruge Detectico til at spore iPhone er en simpel opgave. Det er den eneste måde at Spor en iPhone uden iCloud eller en app. Du behøver kun kontaktoplysningerne på den person, hvis placering du ønsker at kende. Så lad os se, hvordan man bruger det.

Trin 1:

Det første skridt er at oprette en konto ved at tilmelde dig. Når du er logget ind, vil appen lede dig til dashboardet, hvor du finder et søgefelt. Her kan du indtaste dit barns kontaktoplysninger, som du ønsker at spore.

Trin 2:

Nu vil appen give dig en forhåndsvisning af beskeden. Det er vigtigt at bemærke, at hver besked, der sendes via Localize, indeholder et link. Og modtageren skal klikke på linket for at påbegynde geolokaliseringsprocessen. Så tilpas beskeden med en fængende sætning for at lokke den person, du vil spore, til at åbne linket. For eksempel sender du linket til dit barn. Så kan du lokke dem ved at sige: Klik her for at vinde en bil.

Trin 3:

Når modtageren har klikket på placeringen, vil lokaliseringsappen bestemme placeringen baseret på deres IP-adresse. Når du har startet en GPS-anmodning, tager det kun Localize et par minutter at finde dit barns nøjagtige placering.

banner

Læs også: Kan nogen spore din placering med dit telefonnummer?

Sådan overvåger du en iPhone uden Icloud ved hjælp af forældrekontrol-apps:

Spionapps er en stor hjælp for forældre, når de skal beskytte deres børn mod cybermobning, svindel og kriminalitet relateret til sociale medier. Men Gen-z er teknologisk smarte, så de kan nemt snyde deres forældre. Derfor søger mange forældre på internettet efter hvordan man sporer en persons iPhone i al hemmelighed.

Da iCloud ikke er diskret, mSpy er en af de bedste løsninger til Spor en mistet iPhone i al hemmelighed. Så hvis du er en bekymret forælder, der ønsker at spore dit barns iPhone 24/7, kan du nemt bruge forældrekontrol-appen mSpy.

Du skal bare installere mSpy på den iPhone, du vil spore, så får du alle lokaliseringsdata for den pågældende telefon. Den har også en geofencing-funktion til at slå alarmer til. Disse advarsler fortæller dig, om iPhonen er gået ind eller ud af målområdet. Derfor kan du nemt overvåge din teenagers rejseaktiviteter og sørge for deres sikkerhed. Så installer mSpy til at lokalisere deres iPhone, uden at de ved det.

Sådan bruger du din Dropbox-kameraoverførsel til at finde en mistet iPhone:

En anden måde at spore din iPhones placering på er at bruge Dropbox' kameraoverførselsfunktion. Den uploader automatisk alle fotos, der er taget med iPhonens kamera, til din Dropbox-konto. Og det positive er, at den også inkluderer det sted, hvor billedet blev taget. Så hvis du har mistet din iPhone, og den har Dropbox præinstalleret, er du heldig.

 • Log først ind på din Dropbox-konto på en anden enhed eller computer.
 • Gå til mappen "Camera Upload" i din Dropbox-konto.
 • Tjek mappen for de seneste billeder eller videoer, der automatisk er uploadet fra din mistede iPhone.
 • Hvis du ser nogle nylige billeder eller videoer, skal du tjekke metadataene ved at klikke på "i"-ikonet for at finde din iPhones placering ved hjælp af billedets placeringshistorik.

Sådan finder du en iPhone ved hjælp af Find My iPhone:

find min iphone

Vil du vide Sådan sporer du din iPhone uden iCloud? Den Find My iPhone giver brugerne mulighed for at lede efter deres mistede eller stjålne Apple-enheder ved hjælp af en anden iPhone eller computer. Denne funktion bruger enhedens GPS til at spore dens placering. Derfor er det et pålideligt værktøj til at finde en mistet eller stjålet telefon. Se trin-for-trin-instruktionerne til brug af Find My iPhone nedenfor:

 • Åbn Find My-appen på din anden Apple-enhed, eller skriv URL'en "iCloud.com/find" i et søgefelt.
 • Opret nu en konto ved hjælp af dit Apple-id og din adgangskode.
 • Vælg den iPhone, du vil finde, fra listen over registrerede enheder.
 • Nu vil enhedens placering kun blive vist på kortet, når den er online med lokationsaktivering.
 • Du kan også bruge Find My til at afspille en lyd på den mistede enhed for at ringe til den.
 • Hvis din iPhone bliver forlagt eller stjålet, kan du også sætte den i tabt tilstand eller slette dens data på afstand.

Brug Apple Watch til at finde en iPhone:

Hvad hvis du ikke har "Find My"? Hvordan finder du din iPhone uden "Find min"?? At bruge Apple Watch er en af de nemmeste metoder til at finde din forsvundne iPhone. Den indbyggede funktion i Apple-enheder er en et-trins-løsning til at finde enhver af dine enheder. Apple-ure, der er forbundet med den forlagte telefon, er perfekte til at lokalisere den med det samme. Du skal dog have installeret og aktiveret det i dit smartwatch.

 • Tryk længe på Digital Crown-knappen på dit Apple Watch.
 • Swipe op på urskiven, og klik på kontakten for at åbne indstillingsikonet.
 • Se efter Pinging-tasten, og tryk på den. Det vil få den tilsluttede iPhone til at udsende en alarmring, selv om den er på "vibrationstilstand" eller "forstyr ikke".

Sådan finder du en iPhone med Google Assistant:

Har du brug for adgang til alle de ovennævnte programmer? Det skal du ikke bekymre dig om. Her er den mest tilgængelige løsning. Google Assistance-appen er også et nyttigt værktøj til at hjælpe dig med at finde din forsvundne iPhone. Med dens avancerede funktioner og kunstige intelligens kan du nemt Spor din iPhone på få sekunder uden iCloud. Sådan bruger du Google Assistant til at finde din forsvundne iPhone:

 • Åbn appen og kommandér den med "Hey, Google", du kan også trykke på mikrofonknappen for at aktivere assistenten.
 • Giv nu din Google Assistant besked på at finde din iPhone eller spørg: "Hvor er min iPhone?".
 • Nu vil Google Assistant søge efter din iPhones placering ved hjælp af GPS-funktionen.
 • Derefter viser den placeringen af din iPhone på Google Maps.
 • Hvis din iPhone ikke er i nærheden eller offline, viser Google Assistant den sidst kendte placering af din enhed.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan finder man en persons mistede iPhone uden iCloud?

Til Find en mistet iPhone uden iCloudHvis du har mistet din iPhone, kan du bruge Find My-appen, som er forudinstalleret på din iPhone. Denne app giver dig mulighed for at spore din mistede iPhone ved hjælp af placeringen med hjælp fra andre Apple-enheder. Disse enheder skal dog være logget ind på det samme Apple ID.

Hvordan finder man en død iPhone uden iCloud?

Hvis din iPhone er død, og du ikke har adgang til iCloud, kan du installere en tredjepartsapp som mSpy til at spore din iPhone. mSpy er en forældrekontrol-app, der sporer din iPhones placering. Den hjælper dig med at overvåge din iPhone uden iCloud.

Hvordan sporer man en iPhone med kontaktnummer?

Hvis du vil spore en iPhone med blot nummeret, kan du prøve en tjeneste som Detectico's. Denne tjeneste giver dig mulighed for at spore enhver mobil enhed ved blot at indtaste dens telefonnummer. Når du har indtastet nummeret, sender Detectico en sms til enheden og beder om tilladelse til at få adgang til dens placering. Hvis enhedens ejer giver tilladelse, kan du spore iPhonens placering ved hjælp af Detectico. Men du kan også bruge den til at spore en persons placering i al hemmelighed ved at sende en tilpasset besked.

Læs også: Sådan sporer du mobilnummerets nøjagtige placering på et kort

Konklusion:

Nu ved du det Sådan kan du spore din iPhone uden iCloud. Der er flere måder at spore en iPhone på uden iCloud, hver med fordele og ulemper. Men hvis du ofte forlægger din iPhone, er det bedre at installere et af disse programmer for din bekvemmelighed. Desuden, hvis du vil spore dit mindreårige barn eller en elsket, er det bedre at bruge mSpy. Nu er det op til dig, hvilken af de foreslåede metoder, du vil bruge, eller som passer til din situation. Bare prøv en af dem og se, hvad der fungerer bedst for dig!