παρακολούθηση iPhone χωρίς iCloud

Πώς γίνεται εύρεση ενός iPhone χωρίς iCloud - 6 Λύσεις

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Παρόλο που το iCloud ήταν μια ανακούφιση για τους χρήστες iPhone, για τον εντοπισμό άλλων iPhone, δεν είναι πάντα χρήσιμο. Ωστόσο, τι γίνεται αν το iCloud σας είναι εκτός σύνδεσης; Θα μπορούσαν να υπάρξουν περιπτώσεις που μπορεί να χάσετε το iPhone σας που είναι νεκρό. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να παρακολουθείτε το iPhone σας χωρίς iCloud σε περίπτωση που το παιδί σας βρίσκεται εκτός έδρας. Εκτός αυτού, μπορεί επίσης να θέλετε να εντοπίσετε το iPhone σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο web ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή Apple. Ψάχνετε, λοιπόν, τρόπους για να παρακολουθείτε τα iPhone σας χωρίς να βασίζεστε στο iCloud;

Μην ανησυχείτε γιατί έχουμε έξι αποτελεσματικούς τρόπους για να σας το πούμε πώς να βρείτε το iPhone σας χωρίς iCloud! Έχουμε τα πάντα, από την αιχμή του δόρατος των εφαρμογών μέχρι την εφαρμογή έξυπνων hacks. Αλλά ποια μέθοδος είναι η καλύτερη για τις ανάγκες σας; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε.

Διαβάστε επίσης: 3 κορυφαίοι τρόποι παρακολούθησης τοποθεσίας iPhone με αριθμό τηλεφώνου για το 2024

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να παρακολουθείτε κρυφά ένα iPhone χωρίς Icloud χρησιμοποιώντας το Detectico:

Detectico

Θέλετε να καταλάβετε πώς να βρείτε το iPhone σας χρησιμοποιώντας ένα άλλο iPhone? Λοιπόν, βρίσκεστε στο σωστό μέρος, γιατί αυτό είναι εφικτό. Το Detectico, πρώην γνωστό ως Localize, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για την παρακολούθηση ενός iPhone χωρίς iCloud.

Η προηγμένη τεχνολογία του μπορεί να εντοπίζει με ακρίβεια τη θέση της συσκευής και να παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο. Λειτουργεί επίσης στο παρασκήνιο χωρίς να χρειάζεται εγκατάσταση, καθιστώντας την μια διακριτική επιλογή για όσους θέλουν να παρακολούθηση του iPhone κάποιου χωρίς iCloud. Έτσι, ας δούμε πώς να παρακολουθείτε το iPhone χωρίς iCloud χρησιμοποιώντας το Detectico.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Detectico για να παρακολουθήσετε ένα iPhone;

Η χρήση του Detectico για την παρακολούθηση του iPhone είναι απλή υπόθεση. Είναι ο μόνος τρόπος για να παρακολούθηση ενός iPhone χωρίς iCloud ή εφαρμογή. Χρειάζεστε μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας του ατόμου του οποίου τη θέση θέλετε να μάθετε. Ας δούμε λοιπόν πώς θα το χρησιμοποιήσετε.

Βήμα 1:

Το αρχικό βήμα είναι η δημιουργία λογαριασμού με την εγγραφή σας. Μόλις συνδεθείτε, η εφαρμογή θα σας κατευθύνει στον πίνακα οργάνων, όπου θα βρείτε μια γραμμή αναζήτησης. Εδώ, μπορείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας του παιδιού σας που θέλετε να παρακολουθείτε.

Βήμα 2:

Τώρα, η εφαρμογή θα σας δώσει μια προεπισκόπηση του μηνύματος. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε μήνυμα που αποστέλλεται μέσω του Localize περιέχει έναν σύνδεσμο. Και ο παραλήπτης πρέπει να κάνει κλικ στο σύνδεσμο για να ξεκινήσει η διαδικασία γεωγραφικού εντοπισμού. Έτσι, προσαρμόστε το μήνυμα με μια πιασάρικη πρόταση για να δελεάσετε το άτομο που θέλετε να εντοπίσετε να ανοίξει τον σύνδεσμο. Για παράδειγμα, στέλνετε τον σύνδεσμο στο παιδί σας. Έτσι, μπορείτε να το δελεάσετε λέγοντας κάντε κλικ εδώ για να κερδίσετε ένα αυτοκίνητο.

Βήμα 3:

Αφού ο παραλήπτης κάνει κλικ στην τοποθεσία, η εφαρμογή εντοπισμού θα προσδιορίσει την τοποθεσία με βάση τη διεύθυνση IP του. Αφού ξεκινήσει ένα αίτημα GPS, το Localize θα χρειαστεί μόνο λίγα λεπτά για να προσδιορίσει την ακριβή τοποθεσία του παιδιού σας.

banner

Διαβάστε επίσης: Μπορεί κάποιος να εντοπίσει την τοποθεσία σας με τον αριθμό τηλεφώνου σας;

Πώς να παρακολουθείτε ένα iPhone χωρίς Icloud χρησιμοποιώντας εφαρμογές γονικού ελέγχου:

Οι εφαρμογές κατασκοπείας υποστηρίζουν σε μεγάλο βαθμό τη γονική μέριμνα για την προστασία των νέων από τον εκφοβισμό στον κυβερνοχώρο, την απάτη και τα εγκλήματα που σχετίζονται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, η Gen-z είναι τεχνολογικά έξυπνη, οπότε μπορεί εύκολα να ξεγελάσει τους γονείς της. Ως εκ τούτου, πολλοί γονείς ψάχνουν στο διαδίκτυο για πώς να παρακολουθείτε κρυφά το iPhone κάποιου.

Δεδομένου ότι το iCloud δεν είναι διακριτικό, mSpy είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για να εντοπίστε κρυφά το χαμένο iPhone κάποιου. Έτσι, αν είστε ένας ανήσυχος γονέας που θέλει να παρακολουθεί το iPhone του παιδιού του 24 ώρες το 24ωρο, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή γονικού ελέγχου mSpy.

Απλώς εγκαταστήστε το mSpy στο iPhone που θέλετε να παρακολουθήσετε και θα σας δώσει πλήρη δεδομένα θέσης του συγκεκριμένου τηλεφώνου. Παρέχει επίσης μια λειτουργία γεωεντοπισμού για την ενεργοποίηση των ειδοποιήσεων. Αυτές οι ειδοποιήσεις ειδοποίησης σας ενημερώνουν αν το iPhone έχει εισέλθει ή εξέλθει από την περιοχή που έχει τεθεί ως στόχος. Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τις ταξιδιωτικές δραστηριότητες του εφήβου σας και να διασφαλίζετε την ασφάλειά του. Έτσι, εγκαταστήστε το mSpy για να εντοπίσουν το iPhone τους χωρίς να το γνωρίζουν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Dropbox Camera Upload για να εντοπίσετε το χαμένο iPhone:

Ένας άλλος τρόπος για να εντοπίσετε τη θέση του iPhone σας είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μεταφόρτωσης της κάμερας του Dropbox. Ανεβάζει αυτόματα όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με την κάμερα του iPhone στο λογαριασμό σας στο Dropbox. Και το θετικό είναι ότι περιλαμβάνει επίσης την τοποθεσία όπου τραβήχτηκε η φωτογραφία. Έτσι, αν έχετε χάσει το iPhone σας και έχει προεγκατεστημένο το Dropbox, είστε τυχεροί.

 • Πρώτον, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Dropbox από άλλη συσκευή ή υπολογιστή.
 • Μεταβείτε στο φάκελο "Camera Upload" στο λογαριασμό σας στο Dropbox.
 • Ελέγξτε το φάκελο για πρόσφατες εικόνες ή βίντεο που μεταφορτώθηκαν αυτόματα από το χαμένο iPhone σας.
 • Αν δείτε πρόσφατες εικόνες ή βίντεο, ελέγξτε τα μεταδεδομένα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο "i" για να βρείτε τη θέση του iPhone σας χρησιμοποιώντας το ιστορικό θέσης εικόνας.

Πώς να βρείτε ένα iPhone χρησιμοποιώντας το Find My iPhone:

βρείτε το iphone μου

Θέλετε να μάθετε πώς να παρακολουθείτε το iPhone σας χρησιμοποιώντας χωρίς iCloud? Το Find My iPhone επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν τις χαμένες ή κλεμμένες συσκευές Apple χρησιμοποιώντας ένα άλλο iPhone ή έναν υπολογιστή. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί το GPS της συσκευής για τον εντοπισμό της θέσης της. Ως εκ τούτου, είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για την ανάκτηση του χαμένου ή κλεμμένου τηλεφώνου κάποιου. Εξερευνήστε παρακάτω τις οδηγίες βήμα προς βήμα για τη χρήση του Find My iPhone:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή Find My στην άλλη συσκευή Apple ή πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL "iCloud.com/find" σε μια γραμμή αναζήτησης.
 • Τώρα, δημιουργήστε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Επιλέξτε το iPhone που θέλετε να εντοπίσετε από τη λίστα των καταχωρημένων συσκευών.
 • Τώρα, η τοποθεσία της συσκευής θα εμφανίζεται στο χάρτη μόνο όταν είναι συνδεδεμένη με ενεργοποιημένη την τοποθεσία.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Find My για να αναπαράγετε έναν ήχο στη χαμένη συσκευή για να την ειδοποιήσετε.
 • Αν το iPhone σας έχει χαθεί ή κλαπεί, μπορείτε επίσης να το θέσετε σε κατάσταση απώλειας ή να διαγράψετε τα δεδομένα του εξ αποστάσεως.

Χρησιμοποιήστε το Apple Watch για να βρείτε ένα iPhone:

Τι γίνεται αν δεν έχετε το "Find My"; Πώς θα βρείτε το iPhone σας χωρίς το "Find My"? Η χρήση του Apple Watch είναι μια από τις πιο εύκολες μεθόδους για να εντοπίσετε το χαμένο σας iPhone. Η ενσωματωμένη λειτουργία του στις συσκευές Apple είναι μια λύση ενός βήματος για τον εντοπισμό οποιασδήποτε συσκευής σας. Τα ρολόγια Apple που συνδέονται με το χαμένο τηλέφωνο είναι ιδανικά για τον άμεσο εντοπισμό του. Ωστόσο, θα πρέπει να το έχετε εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει στο έξυπνο ρολόι σας.

 • Πατήστε και πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Digital Crown στο Apple Watch σας.
 • Σαρώστε προς τα επάνω το καντράν του ρολογιού και κάντε κλικ στο διακόπτη για να εισέλθετε στο εικονίδιο ρυθμίσεων.
 • Αναζητήστε το πλήκτρο Pinging και πατήστε το. Αυτό θα κάνει το συνδεδεμένο iPhone να εκπέμψει ένα κουδούνισμα ειδοποίησης, ακόμη και αν είναι σε "λειτουργία δόνησης" ή σε "λειτουργία μη ενοχλείτε".

Πώς να βρείτε ένα iPhone με το Google Assistant:

Χρειάζεστε πρόσβαση σε όλες τις παραπάνω εφαρμογές; Λοιπόν, μην ανησυχείτε. Εδώ είναι η πιο προσιτή λύση. Η εφαρμογή βοήθειας της Google είναι επίσης ένα χρήσιμο εργαλείο για να σας βοηθήσει να βρείτε το χαμένο σας iPhone. Με τις προηγμένες λειτουργίες και την τεχνητή νοημοσύνη της, μπορείτε εύκολα να εντοπίστε το iPhone σας μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς iCloud. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να βρείτε το χαμένο σας iPhone:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή και δώστε εντολή με το "Hey, Google", μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί του μικροφώνου για να ενεργοποιήσετε τον Βοηθό.
 • Τώρα δώστε εντολή στο Google Assistant να βρει το iPhone σας ή ρωτήστε: "Πού είναι το iPhone μου;".
 • Τώρα, το Google Assistant θα αναζητήσει τη θέση του iPhone σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία GPS.
 • Μετά από αυτό, θα εμφανιστεί η τοποθεσία του iPhone σας στους Χάρτες Google.
 • Εάν το iPhone σας δεν είναι κοντά ή εκτός σύνδεσης, το Google Assistant θα εμφανίσει την τελευταία γνωστή τοποθεσία της συσκευής σας.

Συχνές ερωτήσεις:

Πώς να βρείτε το χαμένο iPhone κάποιου χωρίς iCloud;

Προς βρείτε ένα χαμένο iPhone χωρίς iCloud, συμβουλευτείτε την εφαρμογή Find My, η οποία είναι προεγκατεστημένη στο iPhone σας. Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να εντοπίσετε το χαμένο iPhone σας χρησιμοποιώντας την τοποθεσία με τη βοήθεια άλλων συσκευών της Apple. Ωστόσο, οι συσκευές αυτές θα πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο Apple ID.

Πώς να βρείτε ένα νεκρό iPhone χωρίς iCloud;

Αν το iPhone σας είναι νεκρό και δεν έχετε πρόσβαση στο iCloud, εγκαταστήστε μια εφαρμογή τρίτου μέρους όπως το mSpy για να εντοπίσετε το iPhone σας. Το mSpy είναι μια εφαρμογή γονικού ελέγχου που παρακολουθεί την τοποθεσία του iPhone σας. Σας βοηθά να παρακολουθείτε το iPhone σας χωρίς iCloud.

Πώς να παρακολουθήσετε ένα iPhone με αριθμό επικοινωνίας;

Αν θέλετε να εντοπίσετε ένα iPhone μόνο με τον αριθμό του, δοκιμάστε μια υπηρεσία όπως αυτή του Detectico. Αυτή η υπηρεσία σας επιτρέπει να εντοπίζετε τη θέση οποιασδήποτε κινητής συσκευής εισάγοντας απλώς τον αριθμό τηλεφώνου της. Μόλις εισαγάγετε τον αριθμό, το Detectico θα στείλει ένα μήνυμα κειμένου στη συσκευή ζητώντας την άδεια πρόσβασης στη θέση της. Εάν ο ιδιοκτήτης της συσκευής παραχωρήσει την άδεια, μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση του iPhone χρησιμοποιώντας το Detectico. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε κρυφά τη θέση κάποιου ατόμου στέλνοντας ένα προσαρμοσμένο μήνυμα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να εντοπίσετε την ακριβή τοποθεσία στον χάρτη ενός αριθμού κινητού

Συμπέρασμα:

Τώρα ξέρετε πώς μπορείτε να παρακολουθείτε το iPhone σας χωρίς iCloud. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εντοπισμού ενός iPhone χωρίς iCloud, ο καθένας με πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ωστόσο, αν συχνά χάνετε το iPhone σας, είναι προτιμότερο να εγκαταστήσετε κάποια από αυτές τις εφαρμογές για την ευκολία σας. Εκτός αυτού, αν θέλετε να παρακολουθείτε το ανήλικο παιδί σας ή το αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το mSpy. Τώρα, εξαρτάται από εσάς ποια από τις προτεινόμενες μεθόδους θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ή να ταιριάζει στην περίπτωσή σας. Απλά δοκιμάστε οποιαδήποτε από αυτές και δείτε ποια λειτουργεί καλύτερα για εσάς!