Πώς να παρακολουθείτε την τοποθεσία κάποιου με τον αριθμό τηλεφώνου του Ηνωμένου Βασιλείου

Πώς να παρακολουθείτε την τοποθεσία κάποιου με τον αριθμό τηλεφώνου του Ηνωμένου Βασιλείου

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Σε έναν κόσμο όπου περισσότεροι από 6,8 δισεκατομμύρια άνθρωποι διαθέτουν κινητό τηλέφωνο, οι εικονικές συναντήσεις έχουν γίνει πιο δημοφιλείς από ποτέ. Παρά τα άφθονα οφέλη που παρέχουν αυτές οι εύχρηστες συσκευές, κάποιοι τις χρησιμοποιούν για όλους τους λάθος λόγους. Ευτυχώς, μπορείτε να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να εντοπίζετε έναν αριθμό κινητού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πίνακας περιεχομένων

Παρακολούθηση της τοποθεσίας iPhone με αριθμό τηλεφώνου με κοινή χρήση οικογένειας

Το Family Sharing είναι μια μοναδική λύση παρακολούθησης που παρέχεται από την Apple. Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την τοποθεσία τους με τα μέλη της οικογένειας, είτε μέσω iMessages είτε μέσω της εφαρμογής Find My.

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την Οικογενειακή κοινή χρήση για να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση τοποθεσίας στη συσκευή Apple του στόχου. Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνετε:

 • Ξεκινήστε το Βρείτε το στο iPhone τους και επιλέγουν την καρτέλα "People".
 • Κάντε κλικ στο όνομά σας από τη λίστα που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης.
 • Επιλέξτε ξανά το όνομά σας για να δείτε το μενού
 • Πατήστε την επιλογή "Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου".

Μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η ρύθμιση, θα μπορείτε να βρείτε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκινώντας το "Find My" στο iPhone σας και επιλέγοντας το όνομα του iPhone-στόχου. Εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη, οι ζωντανές συντεταγμένες της θα εμφανιστούν σε έναν χάρτη.

Διαβάστε επίσης: Πώς να παρακολουθήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στη Νιγηρία

banner

Πώς να παρακολουθήσετε τη θέση ενός αριθμού κινητού τηλεφώνου μέσω του iCloud.com

Ένας άλλος τρόπος για να εντοπίσετε δωρεάν έναν αριθμό τηλεφώνου στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι η χρήση του iCloud, μιας υπηρεσίας που βασίζεται στο cloud και επιτρέπει στους χρήστες της Apple να εντοπίζουν το Mac, το iPhone, το iPad, τα AirPodsб και άλλα.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λύση, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι το "Find My" έχει ήδη ρυθμιστεί στη συσκευή-στόχο και ότι είναι συνδεδεμένη.

Δείτε πώς μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση ενός αριθμού στο iCloud.com:

 • Επισκεφθείτε το https://icloud.com/find και επιλέξτε "Όλες οι συσκευές"
 • Επιλέξτε το όνομα της συσκευής που θέλετε να εντοπίσετε.
 • Εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη, θα μπορείτε να δείτε τη θέση της σε πραγματικό χρόνο σε έναν χάρτη.
 • Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε τη συσκευή, θα δείτε την κατάσταση "Εκτός σύνδεσης" ακριβώς κάτω από το όνομά της.
 • Στην περίπτωση αυτή, η τελευταία γνωστή τοποθεσία του iPhone παρέχεται συνήθως για 24 ώρες. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή "Ειδοποίηση όταν βρεθεί", εάν επιθυμείτε να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν επανέλθει σε λειτουργία.

Πώς να εντοπίσετε ένα τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τον αριθμό IMEI του

Κάθε τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με έναν αριθμό IMEI (International Mobile Equipment Identity), ο οποίος είναι απλώς ένας μοναδικός κωδικός συσκευής που βοηθά στη διάκριση ενός τηλεφώνου από ένα άλλο. Είναι εντυπωσιακό ότι μπορείτε να εντοπίσετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας IMEI Tracker.

Αυτή η διαδικτυακή λύση επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν την ακριβή τοποθεσία ενός τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τον αριθμό IMEI. Ακολουθεί μια καθοδήγηση βήμα προς βήμα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το IMEI GPS phone tracker UK:

 • Επισκεφθείτε το https://imei-tracker.com/track/ στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε
 • Πληκτρολογήστε τον κωδικό IMEI στο κενό πεδίο και επιλέξτε τη χώρα σας.
 • Κάντε κλικ στο "Track IMEI"
 • Εντοπισμός της συσκευής-στόχου σε χάρτη

Ο εντοπισμός ενός αριθμού τηλεφώνου στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας τον αριθμό IMEI είναι τόσο εύκολος. Μπορείτε να βρείτε άτομα στο Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ, το Λιντς και άλλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου με το απλό κλικ ενός κουμπιού.

Παρακολούθηση και εντοπισμός αριθμού στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας το Detectico

detectico uk

Το Detectico είναι μια πανίσχυρη υπηρεσία εντοπισμού γεωγραφικών σημείων που βοηθά τους χρήστες να εντοπίσουν οποιοδήποτε τύπο τηλεφώνου μόνο από τον αριθμό του. Η λύση αυτή λειτουργεί όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και παγκοσμίως.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την υπηρεσία εντοπισμού αριθμών στο Ηνωμένο Βασίλειο σε όλους τους φορείς δικτύου, όπως Vodafone UK, EE, Three, O2, GiffGaff και Sky Mobile. Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή η υπηρεσία λειτουργεί σε όλα τα μοντέλα τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένων των παλαιών συσκευών.

Παρόλο που το Detectico δεν είναι δωρεάν, θεωρείται σχεδόν δωρεάν λόγω της ευχάριστα προσιτής τιμολόγησής του. Πρέπει απλώς να πληρώσετε $0,89 για την παρακολούθηση απεριόριστου αριθμού τηλεφώνων για μια ημέρα. Οι τακτικοί συνδρομητές καλούνται να πληρώσουν $49,80 ανά μήνα, το οποίο είναι ένα σχετικά φθηνό ποσοστό.

Πώς λειτουργεί το Detectico;

Το καλύτερο μέρος της χρήσης του Detectico για τον εντοπισμό αριθμών κινητής τηλεφωνίας στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι η διακριτική του ευχέρεια. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα λογισμικό κατασκοπείας στη συσκευή-στόχο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υποψιαστούν ποτέ ότι τους παρακολουθείτε.

Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να εντοπίσετε έναν αριθμό κινητού στο Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιώντας το Detectico:

 • Επισκεφθείτε το https://detectico.com/ στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας
 • Κάντε κλικ στο "Σύνδεση" για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό.
 • Πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε να βρείτε στο κενό πεδίο και κάντε κλικ στο "Εντοπισμός". Θυμηθείτε να αλλάξετε τον κωδικό χώρας σε +44 αν διαμένετε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Επιλέξτε ένα κατάλληλο μήνυμα που περιέχει τον σύνδεσμο παρακολούθησης ή δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο κείμενο και στείλτε το.
 • Περιμένετε να λάβει το μήνυμα ο παραλήπτης σας και πατήστε το σύνδεσμο.
 • Ξεκινήστε να παρακολουθείτε τη ζωντανή τους θέση σε χάρτη

Το Detectico παρέχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που απλά δεν μπορούν να αγνοηθούν. Εκτός από τη διακριτική παρακολούθηση τηλεφωνικών αριθμών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η λύση αυτή είναι ανέξοδη και λειτουργεί σε όλους τους τύπους τηλεφώνων, ανεξάρτητα από τη χώρα ή τον φορέα δικτύου.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να εντοπίσω κάποιον από τον αριθμό τηλεφώνου του στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Είναι σίγουρα δυνατό να βρείτε τη θέση κάποιου χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου του, αν χρησιμοποιείτε λύσεις απομακρυσμένης γεωεντοπισμού όπως το Detectico. Τέτοιες υπηρεσίες δεν απαιτούν την εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής στη συσκευή-στόχο.

Πώς μπορώ να εντοπίσω τη θέση ενός αριθμού κινητού τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο;

Το Detectico παρέχει ακριβή στοιχεία θέσης οποιουδήποτε τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η υπηρεσία είναι αρκετά φιλική προς το χρήστη και προσιτή.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος εντοπισμού ενός αριθμού τηλεφώνου στο Ηνωμένο Βασίλειο;

Αν θέλετε να εντοπίσετε αριθμούς κινητών τηλεφώνων στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς να τους εντοπίσετε, το Detectico είναι η καλύτερη επιλογή σας. Παρέχει παγκόσμια κάλυψη και δεν χρειάζεται καμία εγκατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου στην Αυστραλία: Αναλυτικός οδηγός

Συμπέρασμα

Το Detectico είναι το καλύτερο σύστημα εντοπισμού αριθμών στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή τη στιγμή, οπότε εγγραφείτε σήμερα για να αρχίσετε να εντοπίζετε απεριόριστο αριθμό συσκευών. Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί online στέλνοντας στον στόχο σας ένα αίτημα εντοπισμού και προτρέποντάς τον να κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο εντοπισμού. Πρόκειται για μια απλή λύση που λειτουργεί, καθιστώντας εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου Detectico ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθείτε ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο.