Numlookup Lwn Detectico

Numlookup Vs Detectico: Alternatif Numlookup Terbaik

Pasukan Detectico Pasukan Detectico

Juruteknik mahir menguasai data lokasi.

Menurut DataPortal, terdapat 5.44 bilion pengguna telefon mudah alih yang unik di dunia. Ramai orang menerima panggilan telefon yang tidak diminta setiap hari daripada nombor yang mereka tidak tahu, jadi mereka beralih ke tapak seperti Numlookup.com. Di sini, kami memberitahu anda tentangnya dan alternatifnya.

sepanduk
Isi kandungan

Sekilas Pandang NumLookup

NumLookup ialah alat carian telefon terbalik yang berfungsi dengan mana-mana nombor AS. Ia adalah perkhidmatan percuma untuk digunakan yang tidak memerlukan sebarang jenis pendaftaran. Maklumat yang diberikan termasuk nama pemilik, lokasi dan pembawa.

NumLookup dan Cara Ia Berfungsi

NumLookup

Orang ramai boleh menggunakan NumLookup dengan menuju ke tapak web dan memasukkan nombor telefon AS yang mereka ingin cari. Anda juga boleh mencari nombor di negara lain. Pengguna hanya memasukkan nombor untuk melihat laporan tentang maklumat yang dipegang.

Apakah Ciri Utama?

Dengan NumLookup, anda boleh memasukkan nombor telefon untuk menemui maklumat yang dipegang tentang nombor tersebut. Maklumat yang anda berikan bergantung pada perkara yang disimpan mengenainya, jadi mungkin tiada nama yang dipautkan, yang tidak akan membantu anda. Walau bagaimanapun, kerana perkhidmatan ini adalah percuma sepenuhnya, anda tidak perlu membazirkan wang untuk mengetahuinya. Terdapat juga pilihan langganan bulanan.

NumLookup juga mempunyai ciri lain. Selain mencari butiran yang dipegang tentang nombor, pengguna juga boleh mencari orang, membalikkan imej dan menyemak plagiarisme. Nampaknya laman web ini cuba memenuhi beberapa keperluan pasaran khusus. Antara muka pengguna di NumLookup adalah mesra pengguna dan mudah. Anda tidak akan merasa sukar untuk bergerak.

Siapakah Pengguna NumLookup?

NumLookup sesuai untuk pelbagai orang dengan keperluan yang berbeza. Mungkin anda menerima panggilan telefon yang menjengkelkan daripada nombor yang sama atau anda telah kehilangan semua nama kenalan dan ingin tahu milik siapa setiap nombor.

Alternatif NumLookup Terbaik: Apa Mungkin?

Walaupun NumLookup menawarkan perkhidmatan percuma, adalah idea yang baik untuk melihat sama ada terdapat sebarang pilihan alternatif di luar sana. Berikut adalah beberapa yang kami temui dalam penyelidikan kami.

Apakah Detectico?

detectico-reverse-nombor-carian

Salah satu yang terbaik — jika bukan yang terbaik — alternatif kepada NumLookup yang kami temui ialah Detectico. Apl dan tapak web ini membolehkan pengguna menyemak nombor telefon untuk pemilik mereka, butiran pembawa dan lokasi GPS. Tapak ini juga moden dan segar.

Bagaimana Detectico Boleh Membantu Dengan Carian Nombor Telefon Songsang

Pendekatan Detecico untuk membalikkan carian telefon adalah serupa dengan NumLookup, tetapi terdapat perbezaan utama. Apabila anda memuatkan Detectico, anda akan melihat antara muka moden dan kotak untuk memasukkan nombor yang anda ingin jejak. Selepas memasukkannya, klik 'kesan' dan anda akan diberikan butiran mengenainya.

Anda juga boleh memilih untuk mendapatkan lokasi dan koordinat tepat nombor telefon dalam masa nyata dengan mengklik 'dapatkan lokasi.' Ini adalah ciri berbayar, tetapi ia patut dicuba jika anda perlu menjejaki seseorang. Detectico akan menghantar mesej teks ke telefon dengan pautan untuk diklik. Ini kemudiannya akan menghantar lokasi kepada anda.

Perbandingan Ciri NumLookup lwn. Detectico

Perbezaan antara kedua-dua aplikasi adalah jelas. NumLookup hanya memberitahu anda siapa yang menelefon. Sebaliknya, Detectico akan memberitahu anda lebih banyak maklumat tentang nombor tersebut, termasuk tempat telefon berada dalam masa nyata. Ini berguna apabila anda perlu mengetahui keberadaan orang yang disayangi, contohnya.

  1. Pengalaman pengguna

Kedua-dua Numlookup dan Detectico mempunyai ulasan pada tapak web pihak ketiga seperti Sitejabber dan Trustpilot. Ulasan untuk kedua-duanya adalah serupa dan agak positif. Numlookup mempunyai lebih banyak ulasan dan penilaian purata yang lebih tinggi pada Trustpilot.

  1. Antaramuka pengguna

Tidak ada keraguan tentangnya: Numlookup adalah cara lama dalam rupa dan fungsinya. Ya, ia berfungsi, tetapi Detectico kelihatan seperti ia direka dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan mengatasi tapak lain untuk antara muka penggunanya.

  1. Perbandingan Carian Nombor Telefon Songsang

Kedua-dua tapak berkesan dalam perkara yang mereka lakukan dengan carian nombor telefon dan maklumat daripada ulasan nampaknya menunjukkan bahawa kedua-duanya tepat juga. Walau bagaimanapun, ciri tambahan lokasi bermakna Detectico adalah perkhidmatan yang lebih baik.

Senarai 5 Alternatif NumLookup Terbaik

Apabila menyemak tapak dan apl seperti ini, adalah wajar membandingkan alternatif. Berikut ialah 5 alternatif terbaik kepada Numlookup untuk melihat apa yang ada di luar sana. Kami meliputi Detectico, USPhoneBook, Truecaller, XResolver dan AnyWho. Inilah yang kami temui.

Detectico

Detectico_Lokasi1

Detectico, pada pendapat kami, adalah alternatif terbaik untuk Numlookup di luar sana. Bukan sahaja anda masih mendapat semua ciri yang sama, tetapi anda juga mendapat ciri tambahan seperti lokasi GPS dalam masa nyata. Lebih-lebih lagi, ia hanyalah tapak yang lebih bagus untuk dilihat dan digunakan; moden rasanya.

USPhoneBook

Usphonebook

USPhoneBook sangat serupa dengan NumLookup kerana ia adalah 100% percuma dan boleh digunakan untuk mencari pemilik nombor telefon. Pengguna hanya perlu memasukkan nombor telefon 10 digit dan mereka boleh mengetahui butiran penting tentang nombor itu, termasuk butiran hubungan tambahan dan nama serta alamat orang tersebut.

Truecaller

Truecaller

Truecaller ialah ID pemanggil dan apl penyekat spam untuk pengguna telefon mudah alih. Anda boleh memuat turun aplikasi atau menggunakan tapak web untuk mengetahui maklumat yang anda cari. Anda juga akan mengetahui maklumat tentang nombor yang spam, membolehkan anda menyekatnya.

XResolver

XResolver sedikit berbeza kerana ia digunakan untuk mengetahui alamat IP dan lokasi pemain di Xbox Live. Ini berguna untuk orang yang diganggu semasa bermain permainan di Xbox. Anda juga boleh menyenaraihitamkan alamat IP peribadi untuk melindungi privasi anda.

AnyWho

AnyWho ialah tapak web yang membenarkan pengguna mencari orang, perniagaan dan tempat. Ia termasuk alat carian telefon terbalik seperti NumLookup. Pengguna hanya perlu memasukkan nombor ke dalam kotak carian, dan mereka akan mengetahui milik siapa. Anda juga mungkin dapat mencari alamat berdaftar mereka.

Mana Satu untuk Pilih?

Daripada semua apl yang telah kami terokai dan selidiki, Detectico penjejak nombor telefon muncul berkali-kali di bahagian atas senarai. Ini kerana ia menawarkan sesuatu yang unik: keupayaan untuk mengetahui lokasi nombor telefon dalam masa nyata. Ya, ini adalah tambahan berbayar, tetapi kami merasakan ia mempunyai banyak manfaat kepada pengguna.

Kesimpulan

Kesimpulannya, terdapat banyak pilihan penjejak nombor telefon yang tersedia, dan anda boleh menggunakan kesemuanya sehingga anda menemui pilihan yang anda suka. Secara peribadi, kami lebih suka Detectico kerana ia melakukan apa yang anda perlu lakukan secara ringkas tetapi juga mempunyai rasa moden dan mesra pengguna. Selain itu, ciri lokasi GPS bagus untuk diakses.