ZLOOKUP vs. Detectico

ZLOOKUP vs. Detectico: Bedste alternativ til ZLOOKUP

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Omvendte telefonopslagstjenester har vundet stor popularitet over hele verden takket være deres evne til at afsløre identiteten på ukendte opkaldere. Selvom de ikke giver 100% præcision, er disse løsninger ofte pålidelige, især hvis vi tager højde for det faktum, at Svindlere ringer for det meste i stedet for at skrive. ZLOOKUP telefonopslagsværktøj giver brugerne vigtige oplysninger om en anonym opkalder, herunder deres navn og adresse.

banner
Indholdsfortegnelse

Hvad er ZLOOKUP?

ZLOOKUP-appen er en webbaseret tjeneste, der giver brugerne mulighed for at finde frem til ukendte opkalderes rigtige identitet. Den har adgang til millioner af databaser med telefonnumre, der er tilgængelige online. Alle kan udføre en gratis navnesøgning ved hjælp af ZLOOKUP ved at indtaste målpersonens nummer på platformen.

Hvordan fungerer ZLOOKUP?

ZLOOKUP

Denne løsning er ret nem at bruge. Her er en trinvis vejledning i, hvordan du udfører et omvendt telefonopslag ved hjælp af ZLOOKUP:

 • Besøg https://www.zlookup.com/ på din foretrukne pc-browser.
 • Vælg dit land, og skriv det ukendte nummer i et tomt felt mærket "Enter Number".
 • Tjek captcha-boksen, og klik på Navneopslag.
 • Vent på, at ZLOOKUP henter nummeret fra sin omfattende database.
 • Se den anonyme opkalders navn og personlige oplysninger.

Nøglefunktioner i ZLOOKUP

ZLOOKUP bruges ofte til at foretage søgninger på telefonnumre, hvilket gør det til en god mulighed for folk, der regelmæssigt modtager mærkelige opkald.

Her er tre af de vigtigste egenskaber ved ZLOOKUP:

 • Den foretager gratis søgninger efter telefonnumre.
 • Giver brugerne mulighed for at finde ud af, om bestemte numre er aktive eller ej.
 • Afslører identiteten på spamopkald og telefonmarkedsførere.

Desværre afslører denne app ikke opkalderens live-placering eller rutehistorik. Den hjælper dig kun med at forstå, hvem der ringer.

ZLOOKUP: Målgruppe

Hvis du ofte modtager mærkelige opkald fra anonyme personer, kan du afsløre deres identitet ved hjælp af ZLOOKUP omvendt telefonopslagstjeneste. Andre grunde, der kan få dig til at bruge dette værktøj, inkluderer:

 • At blive informeret, når en potentiel kunde ringer.
 • For at tjekke, om en gammel vens nummer stadig virker.
 • For at undersøge, om din online-ven har oplyst det rigtige telefonnummer.

Find det bedste alternativ til ZLOOKUP

Hvad nu, hvis der var en bedre telefonopslagsløsning, der viser dig den nøjagtige placering af dine kære i realtid? Tja, Detectico er en bemærkelsesværdig telefonsporingsapp, der afslører andre menneskers opholdssted alene ved hjælp af deres telefonnummer. Den arbejder diskret for at undgå at vække mistanke, hvilket gør den til det perfekte alternativ til ZLOOKUP.

Hvordan fungerer Detectico?

detectico-omvendt-nummer-opslag

Detectico er et anerkendt værktøj til geo-tracking af telefoner, som hjælper brugere med at lokalisere enhver enhed ved hjælp af dens nummer. Det fungerer på alle telefonmodeller uanset deres placering eller netværksoperatør. Denne app har en intuitiv brugergrænseflade, der gør den nem at betjene.

Den præcision, som Detectico tilbyder, når det gælder detektering af telefoner, er simpelthen uovertruffen. Derudover kan du nemt bruge den til at søge på ubegrænsede numre.

Detectico's tilgang til omvendt opslag af telefonnumre

Processen med at lokalisere en anden persons telefon ved hjælp af Detectico er ret ligetil. Her er nogle detaljerede instruktioner om, hvordan denne tjeneste fungerer:

 • I din standardbrowser skal du gå til https://detectico.com/.
 • Indtast telefonnummeret på den enhed, du gerne vil spore.
 • Vælg en personlig besked, der indeholder sporingslinket, og klik på Opdag det.
 • Teksten vil blive sendt til din modtager.
 • Når de klikker på sporingslinket, kan du se deres live-lokation på et kort.

Ud over placeringen vil du kunne se yderligere oplysninger om den person, der ringede til dig (selv hvis det er et anonymt opkald). Det er tydeligt, at Detectico er mere effektiv til at finde ud af, hvor dine kære befinder sig, end andre omvendte telefonsøgningstjenester.

ZLOOKUP vs. Detectico Reverse Phone Lookup Sammenligning af funktioner

Hvis du sammenligner ZLOOKUP-telefonnummeropslagstjenesten med Detectico-appen, vil du indse, at førstnævnte har meget begrænsede muligheder. ZLOOKUP er kun designet til at hjælpe dig med at identificere, hvem der har ringet til dig. Bortset fra at se deres navne, kan du også få deres postadresse og sociale mediehåndtag.

ZLOOKUP er bedst egnet til personer, der gerne vil vide, hvem det er, der ringer. Detectico, på den anden side, hjælper dig med at lokalisere en anden persons placering ved hjælp af deres mobilnummer. Det kan bruges til at holde et vågent øje med ens kære eller overvåge medarbejdere.

Brugeroplevelse

Detectico har en god rating på 3,4 stjerner på Trustpilot. De fleste kunder beskriver den som en fejlfri app, der giver dem mulighed for at holde øje med deres kære på afstand.

På Sitejabber kan Detectico prale af en fremragende score på 4,33 stjerner baseret på 6 anmeldelser. De fleste bruger denne løsning til at få regelmæssige opdateringer om deres børns placering eller fange en snyder.

Brugergrænseflade

Baseret på en omfattende gennemgang af Detectico og ZLOOKUP fandt vi, at begge løsninger har påfaldende forskellige brugergrænseflader. ZLOOKUP bruger en forældet GUI, der er kedelig og svær at manøvrere rundt i.

Detectico er derimod designet med en mere attraktiv brugerflade, der ikke kun er intuitiv, men også nem at bruge. Du kan ikke gå galt i byen med denne app.

Omvendt opslag af telefonnumre

Nøjagtigheden af reverse phone lookup-tjenester ligger normalt mellem 60% og 80%. Disse løsninger tilbyder dog ikke 100% præcision. Selvom ZLOOKUP indsamler data fra millioner af databaser over hele verden, kan det stadig ikke give de resultater, du ønsker.

Heldigvis tilbyder Detectico en højere grad af datanøjagtighed end andre opslagstjenester, hvilket gør det til et meget effektivt værktøj til at spore brugernes placering alene ved hjælp af deres telefonnumre.

Top 5 bedste ZLOOKUP-alternativer

Der er flere ZLOOKUP reverse lookup-erstatninger, du kan vælge, hvoraf nogle fungerer mere effektivt end denne app. Lad os diskutere de fem bedste muligheder på markedet.

 1. Detectico

Detectico er det bedste og mest pålidelige ZLOOKUP-alternativ på markedet i dag. Denne løsning kræver ikke nogen installation på målenheden. Derudover giver den dig mulighed for at spore folks placeringer ved hjælp af deres telefonnumre. Denne app er meget præcis og begrænser dig ikke i at spore et ubegrænset antal enheder. Endelig er dens brugergrænseflade mere attraktiv og intuitiv.

 1. TruthFinder

Hvis du leder efter en platform, der understøtter hurtige baggrundstjek og telefonnummersøgninger, er TruthFinder måske lige noget for dig. Brugere kan få navnene på næsten 80% af alle søgte numre. Denne løsning har hjulpet folk over hele verden siden 2003 og har adgang til over 20 milliarder telefonbøger og relaterede optegnelser.

 1. USPhoneBook

Dette gratis værktøj giver dig adgang til brugernes private oplysninger ved hjælp af deres navn, adresse eller kontaktoplysninger. Desværre giver det ofte unøjagtige oplysninger, som kan være frustrerende for kunderne. Når du prøver at søge efter din elskedes oplysninger på USPhoneBook, vil du enten få upålidelige data eller slet ingen resultater.

 1. Truecaller

Denne populære app bruges ofte til at bekræfte identiteten på ukendte opkaldere. Den har også en spamblokeringsfunktion, der effektivt registrerer spamopkald og afviser dem med det samme. Det betyder, at du er beskyttet mod telefonsvindel, svindel og telemarketing-tricks. Denne app har også en beskedfunktion, som lader dig sende og modtage sms'er. Men den er fyldt med mange reklamer.

 1. AnyWho

AnyWho giver dig mulighed for at verificere nye adresser og afdække ukendte opkalderes sande identitet. I lighed med ZLOOKUP tilbyder den gratis reverse lookup-tjenester baseret på millioner af online nummerdatabaser. Du kan få en andens personlige oplysninger ved at indtaste deres navn, adresse eller postnummer. AnyWho tilbyder dog begrænsede funktioner sammenlignet med andre opslagstjenester.

Hvad er det bedste valg?

De telefonopslagstjenester, der er omtalt ovenfor, har hver deres fordele og ulemper. Efter at have udført adskillige tests har vi fundet ud af Detectico sporing af mobiltelefonnumre at være langt den bedste løsning. Ud over at afsløre din målbrugers præcise placering på et kort, fungerer denne app på alle telefonmodeller og netværksoperatører. Du kan endda udføre flere søgninger og få meget præcise oplysninger, der hjælper dig med at beskytte dine kære.

Konklusion

ZLOOKUP reverse phone lookup service kan bruges til at undersøge identiteten på en anonym opkalder. Men det er også alt, hvad den kan. Hvis du gerne vil holde øje med din partner eller dine børn, Detectico er uden tvivl den app, du skal vælge. Den er ret diskret og giver utrolig meget værdi for pengene.