EmobileTracker vs. Detectico

EmobileTracker vs. Detectico: Bedste EmobileTracker-alternativ

Detectico Team Detectico Team

Dygtige teknikere, der mestrer lokationsdata.

Ifølge statistikkerne vil der være omkring 7,49 milliarder kroner mobilbrugere på verdensplan i 2025. Med så mange mennesker og telefonnumre bliver det vigtigt at have løsninger til at finde ud af, hvem der ringer til dig. Heldigvis er der masser af løsninger, der kan hjælpe dig med at finde navnet ud fra telefonnummeret.

banner
Indholdsfortegnelse

EmobileTracker: Hvad er det?

EmobileTracker er en applikation og tjeneste, der er designet som et mobilnummer-tracker-værktøj. Det giver navn, placering og teleudbyder for personen i ethvert land i verden. Det betyder, at folk, der får ukendte opkald, kan finde ud af hvorfor.

EmobileTracker: Hvordan fungerer denne app?

Emobiletracker

EmobileTracker er enkel. Hjemmesiden registrerer automatisk, hvor du befinder dig. For at finde ud af, hvem et nummer tilhører, skal du blot indtaste nummeret i feltet og klikke på "track now". Så kommer alle mobilnummeroplysningerne frem med navn og adresse, hvis de er gemt.

De vigtigste funktioner i appen

EmobileTracker har kun én hovedfunktion: at slå detaljer om mobiltelefonnumre op. Når du indtaster et nummer, får du følgende oplysninger:

 • Om telefonnummeret er gyldigt.
 • Hvis nummeret er porteret. 
 • Hvis telefonen er forbundet til netværket.
 • Navnet.
 • Landet.
 • Landekoden.
 • ISO 3166-1 alfa-2-koden.
 • Telekommunikationsudbyderen.
 • Netværkstypen.
 • Tidszonen.

Navnet vil kun blive vist, hvis det er tilgængeligt. Ellers vil der stå "ukendt".

Hvem har brug for EmobileTracker?

Der er mange grunde til, at folk vælger at bruge EmobileTracker. Her er nogle af de mest almindelige:

 • De modtager uønskede telefonopkald.
 • Der er masser af ubesvarede opkald fra ukendte numre.
 • De ønsker at kontrollere, om et nummer er legitimt.

Tag et kig på det bedste EmobileTracker-alternativ

Alle, der søger et alternativ til EmobileTracker, vil være glade for at vide, at de findes. Detectico er bare en af disse ressourcer, som brugerne elsker - og den fungerer over hele verden med alle telefoner og netværk. Her er, hvad vi har fundet ud af om den.

Hvad er Detectico?

detectico-omvendt-nummer-opslag

Detectico giver dig mulighed for at tjekke, hvor et nummer befinder sig, hvem der ejer det og meget mere. Den giver lignende oplysninger som EmobileTracker, men er en mere opdateret hjemmeside med bedre funktionalitet. Når du bruger Detectico, ved du, at du er i sikre hænder.

Hvordan detektiver håndterer omvendte telefonnummersøgninger

Med Detectico er fremgangsmåden relativt ens. Når du har åbnet hjemmesiden, skal du blot indtaste det nummer, du ønsker at spore, i feltet og klikke på "detect". Detectico vil derefter søge efter nummeret og give dig oplysninger om det som operatør og placering. Med Detectico kan du også få adgang til den nøjagtige GPS-placering ved at klikke på 'get location'.

Det er bestemt værd at bruge, hvis du har brug for eller lyst til det. For at registrere deres placering sender Detectico en personlig besked til telefonen med et link, der, når der klikkes på det, giver dig besked om telefonens placering.

Sammenligning af funktioner i EmobileTracker vs. Detectico Reverse Phone Number Lookup

Der er vigtige forskelle mellem EmobileTracker og Detectico. For det første giver EьobileTracker dig kun oplysninger om, hvem der ejer et nummer. Det er nyttigt for folk, der modtager opkald fra ukendte numre. I bund og grund er det en simpel tracker til telefonnumre. Detectico, på den anden side, giver dig mulighed for at søge efter en persons placering ved hjælp af deres telefonnummer. Det er f.eks. nyttigt for ens kære.

#1 Brugeroplevelse

Detectico har flere offentliggjorte anmeldelser på Sitejabber og Trustpilot. Begge har gennemsnitlige bedømmelser, og det ser ud til, at folk enten elsker appen eller hader den. EmobileTracker har ingen anmeldelser på nogen af siderne, hvilket tyder på, at den er mistænkelig, da appen har meget trafik, men ingen anmeldelser.

#2 Brugergrænseflade

EmobileTracker ser meget enkel ud, men er funktionel. Detectico, derimod, virker meget mere moderne i sin præsentation og er lettere at bruge.

#3 Effektivitet og nøjagtighed ved omvendt opslag af telefonnumre

Anmeldelserne af Detectico tyder på, at den af en eller anden grund fungerer godt. Vi har dog ikke kunnet tjekke, hvor godt EmobileTracker fungerer for andre, da der ikke er nogen anmeldelser. Da vi testede begge gratis tjenester, fandt vi grundlæggende oplysninger som operatør og registreret land.

Top 5 EmobileTracker-alternativer

Hvis du leder efter alternative apps til EmobileTracker, er her de bedste, vi har fundet.

Detectico - Den bedste mobilnummer-tracker

Detectico er uden tvivl det bedste alternativ, da det giver præcis det, du har brug for, og mere til - hvis du vil finde ud af, hvor et nummer befinder sig, skal du betale for det, men det giver dig GPS-koordinater. Det gør den ved at sende en sms til nummeret, som indeholder et link. Når personen klikker på linket, får du deres GPS-koordinater.

Social havkat

Social havkat

Et andet alternativ til en mobilnummer-tracker er Social Catfish. Denne side søger gennem sociale netværk, uddannelses- og regeringssider, nyhedsartikler og meget mere for at finde oplysninger om nogen baseret på deres mobilnummer.

Spokeo

Spokeo1

Spokeo giver brugerne mulighed for at søge efter oplysninger via telefonnummer, navn eller andre oplysninger. I bund og grund er det et opslagsværktøj til at tjekke, hvem folk siger, de er. Hvis du har et nummer, kan du ret nemt finde ud af, hvem det tilhører.

IP-logger

IP Logger er lidt anderledes end de andre tjenester, der allerede er nævnt, da den også logger og sporer IP-adresser. Du kan stadig bruge den til at spore mobiltelefonnumre og finde oplysninger om deres ejere. Sporing af telefonnumre koster dog, hvis du vil finde telefonens placering - og det er et ret stort beløb pr. enkelt anmodning.

Findogspor

Findogspor

Findandtrace er meget grundlæggende. Det er gammeldags, men giver dig mulighed for at spore mobiltelefonnumre, køretøjers placering og finde postnumre. For telefonnumre giver den detaljer, herunder hovedsproget i telekomkredsen, hvor nummeret har været, og hvad den lokale tid er.

Så hvad er det bedste valg?

Af alle de apps, der er nævnt i denne artikel, er Detectico uden tvivl den bedste. sporing af telefonnumre. Det ser ikke kun ud til at være det mest moderne tilbud, men det er også det eneste med uafhængige anmeldelser på de bedste tredjepartswebsteder. Dermed kan vi sikre, at det er troværdigt, og at virksomheden vil passe på dine data.

Konklusion

Uanset hvad dine grunde er til at ville bruge et website til sporing af telefonnumre, er der masser af muligheder. Et solidt valg og alternativ til EmobileTracker ville være Detectico. Det ser ud til at være godt anmeldt og værdsat, især sammenlignet med andre muligheder, der ikke har nogen anmeldelser tilgængelige at gennemse.