Πώς να παρακολουθήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στη Νιγηρία

Πώς να παρακολουθήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στη Νιγηρία

Ομάδα Detectico Ομάδα Detectico

Εξειδικευμένοι τεχνικοί που κατέχουν τα δεδομένα θέσης.

Τα έξυπνα τηλέφωνα έχουν γίνει αναγκαία σε αυτή την ψηφιακή εποχή. Αυτές οι φορητές συσκευές παρέχουν πληθώρα πλεονεκτημάτων, από την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων έως την κουβέντα με φίλους. Είναι πλέον δυνατό να μάθετε πώς να εντοπίζετε την τρέχουσα τοποθεσία ενός αριθμού κινητού στη Νιγηρία και τα περίχωρά της χρησιμοποιώντας μερικά ισχυρά εργαλεία.

Διαβάστε παρακάτω αν θέλετε να μάθετε πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στη Νιγηρία.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί θα πρέπει να παρακολουθείτε έναν αριθμό τηλεφώνου στη Νιγηρία;

Έχοντας έναν ανιχνευτή αριθμού τηλεφώνου στη Νιγηρία μπορεί να φανεί χρήσιμος για διάφορους λόγους. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να παρακολουθείτε τις κινήσεις των παιδιών σας κατά τη διάρκεια της ημέρας για λόγους ασφαλείας. Εξάλλου, δεν θέλετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να περιπλανώνται σε επικίνδυνες γειτονιές χωρίς τη συνοδεία ενός έμπιστου κηδεμόνα.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να μάθετε πώς να εντοπίζετε τη θέση ενός αριθμού στη Νιγηρία, αν έχετε χάσει το τηλέφωνό σας και θέλετε απεγνωσμένα να το ανακτήσετε. Είτε ζείτε στην Αμπούτζα, το Λάγος, το Κάνο ή το Ιμπαντάν, η ύπαρξη μιας αξιόπιστης λύσης εντοπισμού μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε ένα κλεμμένο ή χαμένο τηλέφωνο.

banner

Πώς να λάβετε την τοποθεσία ενός τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google

Οι Χάρτες Google είναι ένα αξιοσημείωτο εργαλείο πλοήγησης που είναι προεγκατεστημένο σε όλα τα smartphones Android. Αυτή η εφαρμογή κάνει τον εντοπισμό ενός τηλεφωνικού αριθμού στη Νιγηρία να μοιάζει με περίπατο στο πάρκο. Ωστόσο, δεν είναι μια διακριτική μέθοδος, καθώς η Google συνήθως στέλνει ειδοποιήσεις σε άτομα που έχουν μοιραστεί τη θέση τους με άλλους.

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε τη θέση ενός τηλεφωνικού αριθμού στη Νιγηρία χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google:

 • Αποκτήστε φυσική πρόσβαση στο τηλέφωνό τους, εκκινήστε τους Χάρτες Google και μεταβείτε στην επιλογή "Κοινή χρήση τοποθεσίας".
 • Κάντε κλικ στην επιλογή "Share Location" και επιλέξτε την επιλογή "Until you turn this off" (Μέχρι να το απενεργοποιήσετε).
 • Επιλέξτε τη συσκευή σας από τη λίστα που εμφανίζεται και κάντε κλικ στο "Share" (Κοινή χρήση).
 • Εκκινήστε τους Χάρτες Google από το τηλέφωνό σας και βεβαιωθείτε ότι η κοινή χρήση τοποθεσίας είναι ενεργοποιημένη.
 • Μπορείτε τώρα να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία της συσκευής-στόχου σας σε χάρτη, πατώντας στο όνομα της συσκευής στο κάτω μέρος της οθόνης.

Δυστυχώς, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε φυσική πρόσβαση στη συσκευή τους και να γνωρίζετε τον κωδικό πρόσβασής τους για να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας. Παρόλο που αυτός ο ανιχνευτής αριθμού τηλεφώνου Νιγηρίας είναι αρκετά αποτελεσματικός, δεν λειτουργεί σε λειτουργία μυστικότητας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να παρακολουθείτε την τοποθεσία κάποιου με τον αριθμό τηλεφώνου του Ηνωμένου Βασιλείου

Πώς να μάθετε την τοποθεσία ενός αριθμού τηλεφώνου από τον πάροχο δικτύου

Γνωρίζοντας πώς να παρακολουθείτε κάποιον μέσω του αριθμού τηλεφώνου στη Νιγηρία είναι πραγματικά εύκολο μόλις μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε μερικά εξαιρετικά αποτελεσματικά εργαλεία. Η πρώτη σας επιλογή θα πρέπει να είναι να καλέσετε τον πάροχο δικτύου του χρήστη-στόχου σας και να του ζητήσετε να εντοπίσει τη συσκευή του.

Λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια, οι περισσότεροι φορείς εκμετάλλευσης δικτύων κινητής τηλεφωνίας στη Νιγηρία θα σας δώσουν απλώς την πόλη ή την πολιτεία στην οποία ο παραλήπτης σας έκανε την τελευταία του κλήση. Ενδέχεται να ζητήσουν τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό IMEI της συσκευής που θέλετε να παρακολουθήσετε. Δυστυχώς, ενδέχεται να μην λάβετε επαρκείς πληροφορίες χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. 

Είναι μάλλον καλύτερο να επιλέξετε μια άλλη λύση, αν θέλετε να εντοπίσετε τη θέση ενός iPhone με βάση τον αριθμό τηλεφώνου, ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης-στόχος χρησιμοποιεί Airtel, MTN, Glo Mobile ή 9mobile.

Πώς να παρακολουθείτε κάποιον με αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το Detectico

detectico us

Ίσως να αναρωτιέστε ακόμα: πώς μπορώ να εντοπίσω τη θέση ενός τηλεφωνικού αριθμού στη Νιγηρία; Λοιπόν, το Detectico είναι μια φανταστική λύση γεωεντοπισμού που επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν κάθε τύπο τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τον αριθμό του. Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα καλύτερα μέσα εντοπισμού αριθμών κινητής τηλεφωνίας στη Νιγηρία, και για καλό λόγο.

Με το Detectico, αρκεί να πληκτρολογήσετε τον αριθμό τηλεφώνου του στόχου σας στην ισχυρή μηχανή αναζήτησης και να περιμένετε να σας αποκαλύψει τη θέση της συσκευής σε πραγματικό χρόνο σε έναν χάρτη. Αυτή η διαδικτυακή υπηρεσία είναι σχεδόν δωρεάν - το μόνο που χρειάζεται να πληρώσετε είναι 0,86 € για να έχετε απεριόριστες αναζητήσεις για μία ημέρα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αποκτήσετε το μηνιαίο συνδρομητικό πρόγραμμα του Detectico που κοστίζει 49,80 €.

Πώς να εντοπίσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στη Νιγηρία

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για τον εντοπισμό ενός τηλεφωνικού αριθμού στη Νιγηρία χρησιμοποιώντας το Detectico:

 • Επισκεφθείτε το https://detectico.com/ στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε
 • Πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη σας στο κενό πεδίο και κάντε κλικ στο "Εντοπισμός". Θυμηθείτε να αλλάξετε τον κωδικό χώρας σε +234 αν βρίσκεστε στη Νιγηρία.
 • Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό και ολοκληρώστε τη συναλλαγή πληρωμής
 • Επιλέξτε ένα κατάλληλο μήνυμα κειμένου που περιέχει τον σύνδεσμο παρακολούθησης ή συντάξτε το δικό σας και στείλτε το.
 • Περιμένετε τον παραλήπτη να κάνει κλικ στο σύνδεσμο
 • Ξεκινήστε να παρακολουθείτε τη ζωντανή τους θέση σε χάρτη

Τόσο εύκολο είναι να βρείτε τη θέση κάποιου με βάση τον αριθμό τηλεφώνου χρησιμοποιώντας το Detectico. Σίγουρα βοηθάει αν καταλαβαίνετε πώς να εντοπίζετε ένα iPhone με αριθμό τηλεφώνου ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τον φορέα δικτύου του στόχου σας.

Πλεονεκτήματα του Detectico

 • Λειτουργεί χωρίς εγκατάσταση. Αυτή η υπηρεσία δεν απαιτεί από τους χρήστες να εγκαταστήσουν μια εφαρμογή στη συσκευή-στόχο.
 • Δεν χρειάζεστε φυσική πρόσβαση στη συσκευή-στόχο
 • Το Detectico λειτουργεί τόσο σε τηλέφωνα με iOS όσο και σε τηλέφωνα με Android
 • Είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα τηλεφώνων
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε όσες συσκευές χρειάζεστε
 • Το Detectico εντοπίζει την τρέχουσα τοποθεσία ενός τηλεφώνου σε πραγματικό χρόνο. Επομένως, μπορείτε να ελέγξετε αυτόν τον αριθμό τηλεφώνου στη Νιγηρία και να τον παρακολουθήσετε ζωντανά
 • Αυτή η λύση είναι ανέξοδη. Το Detectico παρέχει απεριόριστο αριθμό αναζητήσεων για 24 ώρες με μόλις 0,86 €.

Μειονεκτήματα του Detectico

 • Η συσκευή που παρακολουθείται πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να διαθέτει ενεργή κάρτα SIM για να λειτουργήσει αυτή η λύση.
 • Ο χρήστης-στόχος σας πρέπει να κάνει κλικ στον σύνδεσμο παρακολούθησης που του αποστέλλεται μέσω SMS.

Διαβάστε επίσης: Εντοπισμός αριθμού τηλεφώνου στην Αυστραλία: Αναλυτικός οδηγός

Συμπέρασμα

Μετά από πολλαπλές δοκιμές, διαπιστώσαμε ότι το Detectico είναι το πιο αποτελεσματικό τηλέφωνο. αριθμός tracker στη Νιγηρία αυτή τη στιγμή. Μπορείτε εύκολα να μάθετε πώς να παρακολουθείτε κάποιον με αριθμό τηλεφώνου χωρίς να απαιτείται καμία τεχνική γνώση - το Detectico είναι εξαιρετικά εύκολο στη λειτουργία.

Παρακολουθώντας τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορείτε να παρακολουθείτε προσεκτικά τις κινήσεις τους, ώστε να διασφαλίζετε ότι δεν περιπλανώνται σε εχθρικά περιβάλλοντα. Η ύπαρξη ενός αξιόπιστου γεωεντοπιστή όπως το Detectico θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμη αν θέλετε να βρείτε άμεσα τη θέση του στόχου σας.