Hur man spårar ett telefonnummer i Nigeria

Hur man spårar ett telefonnummer i Nigeria

Detectico Team Detectico Team

Skickliga tekniker som behärskar platsdata.

Smartphones har blivit en nödvändighet i den digitala eran. Dessa bärbara prylar ger en mängd fördelar, från att ringa videosamtal till att chatta med vänner. Det är nu möjligt att lära sig hur man spårar ett mobilnummers aktuella plats i Nigeria och dess omgivningar med hjälp av några kraftfulla verktyg.

Läs vidare om du vill veta hur du spårar ett telefonnummer i Nigeria.

Innehållsförteckning

Varför skulle du behöva spåra ett telefonnummer i Nigeria?

Att ha en telefonnummer tracker i Nigeria kan komma till nytta av en mängd olika skäl. Till exempel kan du behöva övervaka dina barns vistelseort hela dagen av säkerhetsskäl. När allt kommer omkring vill du inte att dina nära och kära vandrar in i farliga stadsdelar utan sällskap av en betrodd vårdnadshavare.

Du kan också behöva lära dig hur du spårar ett nummers plats i Nigeria om du har tappat bort din telefon och är desperat efter att hämta den. Oavsett om du bor i Abuja, Lagos, Kano eller Ibadan kan en pålitlig spårningslösning hjälpa dig att återställa en stulen eller förlorad telefon.

banner

Så här får du en telefons position med Google Maps

Google Maps är ett fantastiskt navigationsverktyg som är förinstallerat på alla Android-smartphones. Den här appen gör att spåra ett telefonnummer i Nigeria känns som en promenad i parken. Det är dock inte en diskret metod eftersom Google vanligtvis skickar meddelanden till personer som har delat sin plats med andra.

Så här hittar du platsen för ett telefonnummer i Nigeria med hjälp av Google Maps:

 • Få fysisk tillgång till deras telefon, starta Google Maps och gå till "Platsdelning"
 • Klicka på "Dela plats" och välj alternativet "Tills du stänger av detta"
 • Välj din enhet från listan som visas och klicka på "Dela"
 • Starta Google Maps från din egen telefon och se till att platsdelning är aktiverat
 • Du kan nu se din målenhets aktuella plats på en karta genom att trycka på enhetens namn längst ned på skärmen

Tyvärr måste du först få fysisk åtkomst till deras enhet och känna till deras lösenord för att kunna aktivera platsinställningar. Även om denna Nigeria-telefonnummer tracker är ganska effektiv, fungerar den inte i stealth-läge.

Läs mer här: Hur man spårar någons plats med telefonnummer UK

Hur man vet var ett telefonnummer från en nätverksleverantör finns

Att veta hur man spårar någon via telefonnummer i Nigeria är faktiskt lätt när du lär dig att använda några mycket effektiva verktyg. Ditt första alternativ bör vara att ringa din målanvändares nätverksleverantör och be dem att spåra sin enhet.

Av säkerhetsskäl anger de flesta mobiloperatörer i Nigeria bara den stad eller delstat där mottagaren ringde sitt senaste samtal. De kan begära telefonnummer och IMEI-kod för den enhet du vill spåra. Tyvärr kanske du inte får tillräcklig information med den här metoden. 

Det är förmodligen bäst att välja en annan lösning om du vill spåra en iPhones plats via telefonnummer, oavsett om målanvändaren arbetar på Airtel, MTN, Glo Mobile eller 9mobile.

Hur man spårar någon med telefonnummer med hjälp av Detectico

detectico oss

Du kanske fortfarande frågar: hur kan jag spåra platsen för ett telefonnummer i Nigeria? Tja, Detectico är en fantastisk geo-tracking-lösning som gör det möjligt för användare att hitta alla typer av telefoner med hjälp av dess nummer. Det är för närvarande en av de bästa mobilnummerspårarna i Nigeria, och av goda skäl.

Med Detectico behöver du bara skriva in målets telefonnummer i den kraftfulla sökmotorn och vänta på att den ska avslöja enhetens realtidsplats på en karta. Denna webbtjänst är nästan gratis - du behöver bara betala 0,86 € för att få obegränsade sökningar under en dag. Du kan också välja att skaffa Detectico:s månadsabonnemang som kostar 49,80 euro.

Hur man spårar ett telefonnummer i Nigeria

Här är en steg-för-steg-guide om hur du spårar ett telefonnummer i Nigeria med Detectico:

 • Besök https://detectico.com/ på din föredragna webbläsare
 • Skriv in mottagarens telefonnummer i det tomma fältet och klicka på "Sök". Kom ihåg att ändra landskoden till +234 om du befinner dig i Nigeria
 • Skapa ett kostnadsfritt konto och slutför betalningstransaktionen
 • Välj ett lämpligt textmeddelande som innehåller spårningslänken eller skriv ett eget och skicka det
 • Vänta på att mottagaren ska klicka på länken
 • Börja spåra deras liveposition på en karta

Så enkelt är det att hitta någons plats via telefonnummer med Detectico. Det hjälper verkligen om du förstår hur man spårar en iPhone via telefonnummer oavsett målets plats eller nätverksoperatör.

Fördelar med Detectico

 • Den fungerar utan installation. Den här tjänsten kräver inte att användarna installerar en app på målenheten
 • Du behöver inte ha fysisk tillgång till målenheten
 • Detectico fungerar på både iOS- och Android-telefoner
 • Den är kompatibel med alla telefonmodeller
 • Du kan spåra så många enheter som du behöver
 • Detectico spårar en telefons aktuella plats i realtid. Du kan därför kontrollera det här telefonnumret i Nigeria och spåra det live
 • Denna lösning är billig. Detectico ger ett obegränsat antal sökningar under 24 timmar för endast 0,86 euro

Nackdelar med Detectico

 • Enheten som spåras måste vara ansluten till internet och ha ett aktivt SIM-kort för att denna lösning ska fungera
 • Din målgrupp måste klicka på spårningslänken som skickats till dem via SMS

Läs mer här: Spåra telefonnummer i Australien: Detaljerad guide

Slutsats

Efter att ha utfört flera tester har vi funnit att Detectico är den mest effektiva telefonen Nummeruppföljare i Nigeria just nu. Du kan enkelt lära dig att spåra någon med telefonnummer utan att behöva någon teknisk kunskap - Detectico är anmärkningsvärt lätt att använda.

Genom att spåra dina barn och nära och kära kan du övervaka deras rörelser noggrant för att se till att de inte vandrar in i fientliga miljöer. Att ha en pålitlig geo-tracker som Detectico kommer säkert att vara till nytta om du vill hitta ditt måls plats snabbt.